Ετοιμάσαμε για εσάς, 7 γρήγορα και εύκολα κόλπα ομορφιάς, ώστε να έχετε τέλειο μακιγιάζ και αυτό το καλοκαίρι και να εκπλήξετε ευχάριστα τους πάντες. Θα εντυπωσιαστείτε με την ευκολία στην εφαρμογή του και πως σε ελάχιστα λεπτά θα ετοιμαστείτε για τη βραδινή έξοδο (το τελευταίο είναι το πιο σημαντικό, αφού κανείς δε μας καταλαβαίνει και όλοι φωνάζουν και διαμαρτύρονται πως αργούμε να ετοιμαστούμε).

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και ήρθε η ώρα να κάνουμε μερικές αλλαγές στην εξωτερική μας εμφάνιση – πάντα προς το καλύτερο -, με 7 γρήγορα και εύκολα μυστικά, που θα δώσουν ως αποτέλεσμα το τέλειο μακιγιάζ. Αν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, δεν προσέξουμε και δε χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα προϊόντα και τη σωστή διαδικασία, η υψηλή θερμοκρασία στο περιβάλλον μπορεί να κάνει το μακιγιάζ να λιώσει, να χαλάσει, ακόμα και να εξαφανιστεί. Αυτές τις συμβουλές θα καλύψουμε στο σημερινό μας άρθρο, ώστε να είμαστε πάντα ενημερωμένες, έτοιμες και πάνω απ’ όλα όμορφες.

Μικρά μυστικά μακιγιάζ

Ακολουθούν βήμα – βήμα οδηγίες, που θα σας μετατρέψουν σε πανέμορφες πριγκίπισσες, χωρίς κόπο, αλλά με τρόπο!

1. Πάντοτε βάζουμε ρουζ, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου.

7-γρήγορα-κόλπα-για-μακιγιάζ

2. Χρησιμοποιείστε διάφανο σελοτέιπ, για να πετύχετε την τέλεια γραμμή όταν σχεδιάζετε το βλέμμα της γάτας «cat eye».

 

7-γρήγορα-κόλπα-για-μακιγιάζ

3. Προσθέστε 1-2 σταγόνες βαζελίνη στη μάσκαρα. Θα πετύχετε την ίδια πυκνότητα με αυτήν που είχε, όταν την αγοράσατε.

7-γρήγορα-κόλπα-για-μακιγιάζ

4. Για να φτιάξετε το κατάλληλο σχήμα και τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα, σχηματίστε στο κάτω μέρος των βλεφαρίδων μία άσπρη γραμμή χρησιμοποιώντας το κατάλληλο μολύβι. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

7-γρήγορα-κόλπα-για-μακιγιάζ

5. Εφαρμόστε μια γραμμή με μολύβι, ανοιχτού ροζ χρώματος, κάτω από τα φρύδια και απλώστε με τα δάχτυλο. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση μεγαλύτερης γωνίας στα φρύδια.

7-γρήγορα-κόλπα-για-μακιγιάζ-4

6. Μην πετάξετε τη βούρτσα από την παλιά σας μάσκαρα, αφού μπορεί να χρησιμεύσει για να περιποιείστε τα φρύδια.

7-γρήγορα-κόλπα-για-μακιγιάζ-5

7. Αφού εφαρμόσετε κραγιόν πάνω στα χείλη, ανοίξτε ένα χαρτομάντιλο και τοποθετήστε επάνω τους, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Απλώστε λίγη πούδρα από πάνω, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, έτσι το κραγιόν θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Χρήσιμα και απαραίτητα μυστικά που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα, για να έχει υπέροχο αποτέλεσμα στην εξωτερική της εμφάνιση.