Με δύο υλικά μπορείτε να φτιάξετε το ελιξίριο που βοηθά στον καθαρισμό και την αποτοξίνωση εντέρου. Είναι αγνά, φυσικά συστατικά, που θα σας γεμίσουν υγεία. Όπως έλεγε και ο Ιπποκράτης: «Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο», και να φανταστεί κανείς πως αυτό ειπώθηκε πριν από 2000 χρόνια και εμείς συνειδητοποιήσαμε πόσο δίκιο είχε, μόλις τα τελευταία χρόνια.

Το μέλι και το μηλόξυδο είναι δύο φυσικά προϊόντα που θεραπεύουν από πολλά προβλήματα υγείας, αρκεί να καταναλώνονται τακτικά για να πολλαπλασιάζονται το οφέλη. Τα δυο συστατικά έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, ρυθμίζοντας έτσι την ποσότητα νατρίου στο αίμα και βελτιστοποιώντας την αρτηριακή πίεση. Λόγω της πλούσιας περιεκτικότητας σε μαγνήσιο, το συγκεκριμένο μείγμα βοηθά όσους πάσχουν από υπέρταση.

Εκτός από την ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, το ελιξίριο με μέλι και ξύδι, είναι επίσης κατάλληλο για καθαρισμό και αποτοξίνωση του εντέρου. Επειδή η ρίζα της καλής και κακής υγείας, κατοικεί στο έντερο, ας μη χάνουμε χρόνο, πάμε να φτιάξουμε και να πιούμε σήμερα κιόλας το διάλυμα που θα τονώσει το ανοσοποιητικό σύστημα.

 Ελιξίριο για αποτοξίνωση εντέρου

Αναζωογονητική θεραπεία για τον οργανισμό, που αποτελείτε από 3 μόνο υλικά και θα δώσει τέλειο καθαρισμό του εντέρου.

Υλικά:

  • 300 ml ζεστό νερό
  • 2 κ.σ. μηλόξυδο
  • 2 κ.σ. μέλι

Διαδικασία:

Σε ένα μπολ βάζουμε το ζεστό νερό, μαζί με το μέλι και το μηλόξυδο. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά, μέχρι να διαλυθεί τελείως το μέλι και να γίνει ένα σώμα με το υπόλοιπο μείγμα. Πλέον είμαστε έτοιμοι να το πιούμε.

Οδηγίες:

Το συγκεκριμένο διάλυμα πίνεται αργά, μπορεί στην αρχή η γεύση του να είναι ελαφρώς δυσάρεστη και λίγο ξινή, αλλά μετά από 2 -3 φορές θα το συνηθίσετε. Πίνετε τουλάχιστον  1 – 2 φλιτζάνια σε καθημερινή βάση.

Το ρόφημα που χρησιμοποιείται στην κινέζικη ιατρική