Αν θέλετε να αποκτήσετε σίγουρα αποτελέσματα στην ισιωτική μαλλιών, οι επιλογές που θα δούμε παρακάτω, είναι κατάλληλες να σας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Όταν χρησιμοποιείτε σίδερο για να ισιώσετε τα μαλλιά και το κάνετε σε καθημερινή βάση, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα ξηρότητας στην τρίχα. Δοκιμάστε να πετύχετε τα ίδια αποτελέσματα με εναλλακτικούς τρόπους, που αποτελούνται εξολοκλήρου από φυσικά συστατικά.

Οι φυσικές λύσεις που ακολουθούν, έχουν καλά αποτελέσματα, και δε βλάπτουν την τρίχα.

Ισιωτική μαλλιών με φυσικά συστατικά

Βότκα

Το διάσημο μοντέλο Eva Herzigova, παραδέχθηκε σε συνέντευξή της πως χρησιμοποιεί βότκα για να αποκτήσει ίσια μαλλιά. Για να έχετε και εσείς τα ίδια αποτελέσματα, προσθέστε μερικές σταγόνες στο μαλακτικό που χρησιμοποιείτε και εφαρμόστε κανονικά μετά το λούσιμο.

Λάδι Καρύδας

Εκτός από μια υγιεινή τροφή, είναι εξίσου αποτελεσματική στη ισιωτική των σγουρών μαλλιών. Απλώστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά, χτενίστε με βούρτσα και στη συνέχεια στεγνώστε με μια πετσέτα.

Σέλινο

Βάλτε 1 σέλινο στο μπλέντερ και προσθέστε λίγο νερό. Ανακατέψτε τα υλικά, και ως αποτέλεσμα θα πάρετε ένα υγρό μείγμα. Αδειάστε σε δοχείο ψεκασμού για να το χρησιμοποιήσετε ως σπρέι. Ψεκάστε όλη την επιφάνεια της τρίχας και αφήστε για 20 λεπτά να δράσουν τα ενεργά συστατικά του σέλινου. Αμέσως μετά λουστείτε κανονικά και θα διαπιστώσετε πως έχετε αποκτήσει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μπανάνα και Παπάγια

Η τέταρτη φυσική θεραπεία, προέρχεται από τον συνδυασμό δύο φρούτων, της γνωστής σε όλους μπανάνας και ενός  εξωτικού φρούτου, της παπάγιας. Αναμείξτε μια ώριμη μπανάνα, μαζί με μικρή ποσότητα παπάγιας και 2 κ.σ μέλι. Ανακατέψτε καλά το μείγμα για να δέσουν τα υλικά και να γίνει μια ομοιόμορφη κρέμα.

Η μάσκα που μόλις φτιάξατε είναι κατάλληλη για να τιθασεύσει τα σγουρά μαλλιά. Απομένει να απλώσετε σε όλο το μήκος της τρίχας και αφήνετε να δράσει τουλάχιστον 1 ώρα. Όταν στεγνώσει εντελώς και έχει εκχωρήσει τα πολύτιμα συστατικά της, λουστείτε κανονικά και θα αποκτήσετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.