Η έκθεση στον ήλιο και το κρύο ταυτόχρονα, μπορεί να προκαλέσει κηλίδες στο δέρμα. Ευτυχώς όμως υπάρχουν και φυσικοί τρόποι για να μας βοηθήσουν να αφαιρέσουμε ατέλειες του προσώπου και να εξαφανίσουμε τις κηλίδες. Για να το πετύχετε αυτό, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τη συνταγή μας για φυσική, σπιτική και τονωτική λοσιόν προσώπου, που αποτελείται από τρία μόνο υλικά.

Τονωτική λοσιόν προσώπου

Θα χρειαστείτε:

  • Μαϊντανό
  • Λικέρ – Μπράντι –
  • Νερό

Διαδικασία:

Πάρτε ένα ματσάκι μαϊντανό και κόψτε το σε μικρά κομμάτια, στη συνέχεια βάλτε το ψιλοκομμένο μαϊντανό σε ένα γυάλινο βάζο προσθέστε μια ποσότητα από τα άλλα δυο υγρά της συνταγής, – προσοχή: η ποσότητα των υγρών πρέπει να είναι η ίδια και από τα δύο – συνιστούμε να βάλετε από 100 γραμμάρια σε κάθε υγρό -, αυτό όμως μπορείτε να το προσαρμόσετε όπως επιθυμείτε και να προσθέσετε την ποσότητα που εσείς προτιμάτε. Κλείστε το βάζο πολύ καλά και αφήστε το σε μία άκρη της κουζίνας για 2 εβδομάδες.

Μόλις περάσει το διάστημα των 2 εβδομάδων, στραγγίξτε καλά και πάρτε μόνο το υγρό του βάζου. Τοποθετήστε και διατηρήστε το στο ψυγείο.

Οδηγίες:

Βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβάκι μέσα στη λοσιόν προσώπου που φτιάξαμε και εφαρμόστε στο πρόσωπο και το λαιμό, καθημερινά. Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα θα παρατηρήσετε τις ανεπιθύμητες κηλίδες να εξαφανίζονται σιγά σιγά από το πρόσωπο σας. Αυτή η σπιτική λοσιόν προσώπου θα κάνει το δέρμα λείο, απαλό και όμορφο και όλα αυτά με 100% αγνά, φυσικά υλικά, που υπάρχουν σε κάθε σπίτι.