Ένα ρόφημα για αποτοξίνωση, που πρέπει να πίνετε κάθε βράδυ πριν τον ύπνο, για να βοηθήσει στη μείωση του λίπους της κοιλιάς και να καθαρίσει τον οργανισμό από τις βλαβερές τοξίνες. Η διαδικασία της αποτοξίνωσης του οργανισμού, είναι ζωτικής σημασίας για το σώμα. Αφαιρεί τις βλαβερές για την υγεία τοξίνες, επιτρέποντας τη σωστή απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Καθαρίζει επίσης το σώμα από τις τοξικές και καρκινογόνες ουσίες, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Αυτό το φυσικό ρόφημα για αποτοξίνωση μπορεί να βοηθήσει να επιταχύνουμε το μεταβολισμό μας, αλλά και να βελτιώσει το ανοσοποιητικό σύστημα. Θα θρέψη το σώμα με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται σε καθημερινή βάση και θα βοηθήσει στο αδυνάτισμα και την απώλεια βάρους.

Το περιττό λίπος στην κοιλιά μπορεί να συσχετιστεί με υπέρταση, διαβήτη και την εμφάνιση καρδιαγγειακών παθήσεων. Σύμφωνα με το μελέτη που δημοσιεύθηκε σε ιατρικό περιοδικό, το υπερβολικό λίπος μπορεί να οδηγήσει σε αιφνίδιο θάνατο από καρδιακές παθήσεις.

Η σωστή διατροφή και η τακτική άσκηση είναι το κλειδί για τη μείωση του λίπους της κοιλιάς. Το ρόφημα για αποτοξίνωση που θα φτιάξουμε σήμερα, είναι κατάλληλο και για την απώλεια βάρους, την καύση του λίπους στην κοιλιά και έχει εκπληκτικά αποτελέσματα.

Ρόφημα για αποτοξίνωση με αγγούρι

Θα χρειαστείτε:

  • 1/2 Λεμόνι
  • 1 Αγγούρι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ
  • 1 ματσάκι μαϊντανό
  • 80 ml νερό

Διαδικασία:

Βάλτε όλα τα υλικά σε αποχυμωτή ή μίξερ και ανακατέψτε καλά μέχρι να πάρετε ένα ομοιογενές μείγμα. Το ρόφημα είναι έτοιμο, σε ελάχιστα λεπτά, χωρίς καθόλου κόπο και με υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Φτιάξτε το και εσείς για να ωφεληθείτε από τις αποτοξινωτικές του ιδιότητες, που θα χαρίσουν περισσότερη υγεία και ευεξία. Πίνετε το μείγμα κάθε βράδυ πριν τον ύπνο και τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν.