Έχετε πρόβλημα έντονης εφίδρωσης, που ακόμα και με τη συχνή και καθημερινή χρήση αποσμητικών δε μπορείτε να το περιορίσετε και να το σταματήσετε, με αποτέλεσμα η κακοσμία σώματος να είναι ένα μόνιμο φαινόμενο και ειδικά από στις μασχάλες σας, που σας φέρνει σε δύσκολη θέση;

Αν έχετε παρατηρήσει ότι το αποσμητικό σας δε βοηθά ιδιαίτερα σε αυτό σας το πρόβλημα, μην ανησυχήσετε καθόλου και κυρίως μην πανικοβάλλεστε. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές φυσικές λύσεις και θεραπείες για το το συγκεκριμένο πρόβλημα, που θα μας βοηθήσουν να το λύσουμε άμεσα και να απαλλαγούμε από την κακοσμία σώματος.

Μηλόξιδο για να απαλλαγείτε από την κακοσμία σώματος

μηλόξυδο-στην-υπηρεσία-της-ομορφιάς

Πρόκειται για ένα φυσικό αποσμητικό που μπορεί να καταστρέψει τα βακτήρια. Ανακατέψτε λίγο νερό μαζί με μηλόξυδο και χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι βαμβακιού για να εφαρμόσετε το μείγμα στις μασχάλες σας και να αποτρέψετε με αυτόν τον τρόπο την εφίδρωση.
Επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο, έως ότου η δυσάρεστη οσμή και η εφίδρωση, απομακρυνθούν εντελώς.

Μαγειρική σόδα (διττανθρακικό νάτριο)

Δοκιμάστε επίσης τη μαγειρική σόδα. Ανακατέψετε λίγη μαγειρική σόδα μαζί με νερό και με τα δάχτυλα σας εφαρμόστε στις μασχάλες. Μόλις το μείγμα στις μασχάλες σας στεγνώσει, χρησιμοποιήστε ένα πανί για να σκουπίσετε τη σκόνη που έχει απομείνει.

Λεμόνι για την κακοσμία και όχι μόνο

τι-να-κάνετε-για-την-κακοσμία-σώματος

Το λεμόνι μπορεί επίσης να βοηθήσει στην καταπολέμηση της υπερβολικής εφίδρωσης, αφού λειτουργεί ως ένα φυσικό αποσμητικό που σκοτώνει τα βακτήρια. Κόψτε ένα λεμόνι στη μέση και τρίψτε με την εσωτερική του επιφάνεια, τις μασχάλες σας. Αφήστε το για μισή ώρα και στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Επαναλάβετε τη διαδικασία τουλάχιστον μια φορά την ημέρα.