Αν ψάχνετε να βρείτε την καλύτερη σπιτική αντιγηραντική μέθοδο, τότε η συνταγή που ακολουθεί είναι κατάλληλη για εσάς, αφού θα φτιάξουμε με πολύ απλό και εύκολο τρόπο, το καλύτερο αντιγηραντικό τονωτικό προσώπου.

Θα χρησιμοποιήσουμε μηλόξιδο και ασπιρίνη, που θα κάνει το δέρμα μας λείο, απαλό και φωτεινό.

Τα οφέλη των συστατικών που θα χρησιμοποιήσουμε στη συνταγή

Το μηλόξιδο και η ασπιρίνη είναι ο τέλειος συνδυασμός για να κάνουμε απολέπιση προσώπου, αλλά μπορεί ακόμα να βοηθήσει και στην αφαίρεση από τα σημάδια της ακμής και επίσης για να απαλλαγούμε από την ξηρή επιδερμίδα. Χρησιμοποιείστε το μείγμα καθημερινά, για να αποκτήσετε μια πιο απαλή και φωτεινή επιδερμίδα, πάντα όμως να το χρησιμοποιείτε με προσοχή.

Οδηγίες χρήσεις του αντιγηραντικού τονωτικού

Συνίσταται να χρησιμοποιείται το συγκεκριμένο μείγμα μια φορά την ημέρα και για διάρκεια ενός μηνός.

το-καλύτερο-σπιτικό-αντιγηραντικό

Ακολουθεί η σπιτική συνταγή αντιγήρανσης

Υλικά:

  • 15 ml μηλόξιδο
  • 90 ml νερό
  • 5 ταμπλέτες ασπιρίνης

Διαδικασία:

Αραιώστε το μηλόξιδο με το νερό  και στη συνέχεια θρυμματίστε τις ασπιρίνες και προσθέστε τις στο μείγμα του νερού με το μηλόξιδο. Ανακατέψτε καλά και εφαρμόστε το μείγμα με ένα κομμάτι βαμβάκι ή ένα πινέλο, πολύ προσεκτικά στο πρόσωπο σας και επιμείνετε ειδικά στις περιοχές που έχουν τάσης ακμής, σκληρή επιδερμίδα ή διεσταλμένους πόρους. Αυτή η σπιτική λύση αντιγήρανσης μπορεί να παραμείνει φρέσκια για έναν μήνα αν τη διατηρείτε στο ψυγείο.