Η δυσάρεστη αναπνοή μπορεί μερικές φορές να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Ευτυχώς όμως υπάρχουν τρόποι για μια γρήγορη δωρεάν θεραπεία που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τη δυσάρεστη αναπνοή σε λίγα μόνο λεπτά.

Επιλέξτε μια από τις ενότητες του πίνακα περιεχομένων κάνοντας κλικ

Εξολοθρεύσετε τη δυσάρεστη αναπνοή

Σας δίνουμε τη συνταγή για να «εξολοθρεύσετε» τη δυσάρεστη αναπνοή με βότανα και μπαχαρικά, και πιστέψτε μας λειτουργεί άμεσα

να-απαλλαχθείτε-δυσάρεστη-αναπνοή-1

Θα χρειαστείτε:

  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • 1/2 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 2 λεμόνια
  • 200 ml ζεστό νερό

Διαδικασία:

Βάλτε την κανέλα και το μέλι σε ένα μπολ και προσθέστε ζεστό νερό. Ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί το μέλι και στη συνέχεια προσθέστε το χυμό λεμονιού. Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά για αρκετή ώρα. Τοποθετήστε το μείγμα που προέκυψε σε ένα βάζο και βάλτε το στο ψυγείο.

Οδηγίες:

Ξεπλένετε τη στοματική σας κοιλότητα με το μείγμα που μόλις φτιάξαμε, δε χρειάζεται να το φτύσετε, αλλά μπορείτε να το καταπιείτε άφοβα, αφού το μείγμα μας είναι αρκετά υγιεινό. Χρησιμοποιήστε το ανά πάσα στιγμή νιώσετε ότι έχετε δυσάρεστη αναπνοή.

Συμπερασματικά

Ωφέλιμες και θεραπευτικές ιδιότητες που παρέχουν τα συστατικά της συνταγής μας

Η κανέλα και το λεμόνι απολυμαίνουν τη στοματική κοιλότητα και σκοτώνουν τα βακτήρια που προκαλούν την κακοσμία, ενώ το μέλι δίνει μια ευχάριστη και γλυκιά γεύση στο μείγμα.  Παρά το γεγονός ότι το μείγμα μας θα λύσει το πρόβλημα της δυσάρεστης αναπνοής, ο συνδυασμός αυτών τον υλικών είναι αρκετά αποτελεσματικός και κατά των ιώσεων και του κρυολογήματοςκαθώς συμβάλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και ακόμη έχει αντιοξειδωτική δράση.