Η συνταγή με μόνο 2 υλικά, που θα δούμε σήμερα θα μας βοηθήσει να κάνουμε ένα βαθύ ύπνο και να μη ξυπνάμε ποτέ κουρασμένοι. Όλοι γνωρίζουμε ότι το σώμα μας χρειάζεται 8 ώρες ύπνο καθημερινά για να λειτουργεί σωστά. Η πραγματικότητα όμως είναι, ότι ο μέσος χρόνος που κοιμάται ο σύγχρονος άνθρωπος είναι 6 ώρες.

Η έλλειψη ύπνου μπορεί πράγματι να επηρεάσει την υγεία και το σώμα μας. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι που κοιμούνται λιγότερο από 6 ώρες αυξάνουν τις πιθανότητες να προσβληθούν από καρδιακές παθήσεις. Από την άλλη πλευρά, όσοι το παρακάνουν και κοιμούνται 9 ή περισσότερες ώρες, παρουσιάζουν επίσης αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων και εγκεφαλικού επεισοδίου.

Δυστυχώς ζούμε όλοι μας στην εποχή που διακρίνεται για τον αγχώδη, απαιτητικό και γρήγορο τρόπο ζωής που μας αποσπά από το έχουμε έναν καλό και ήσυχο ύπνο τα βράδια. Το άγχος και πολλοί ακόμη παράγοντες μπορούν αν επηρεάσουν τον φυσιολογικό κύκλο του ύπνου μας. Πολλοί άνθρωποι συχνά φτάνουν ακόμα και σε φαρμακευτικές ουσίες, όταν έχουν πρόβλημα και διαταραχές με τον ύπνο τους, εμείς σήμερα θα σας δείξουμε ένα φυσικό τρόπο για να μπορέσετε να ρυθμίσετε την ποιότητα του ύπνου σε φυσιολογικά στάδια.

Αυτό το εκπληκτικό βοήθημα θα σας χαλαρώσει και θα βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα

Θα χρειαστείτε:

  • 5 κουταλιές της σούπας Οργανικό ακατέργαστο μέλι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ροζ αλάτι Ιμαλαΐων

Διαδικασία:

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή και ιδιαίτερα εύκολη, ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και κρατήστε το μείγμα σε ένα γυάλινο βάζο. Βάλτε λίγο από το μείγμα κάτω από τη γλώσσα σας πριν πάτε για ύπνο.

Το αλάτι Ιμαλαΐων περιέχει πάνω από 80 μέταλλα και μπορεί να βοηθήσει στην αναζωογόνηση του οργανισμού. Το μέλι περιέχει γλυκόζη η οποία δίνει την ενέργεια στα κύτταρα του σώματος μας. Το συγκεκριμένο μείγμα μπορεί να ανακουφίσει από το άγχος και να σας βοηθήσει να έχετε μια καλύτερη ποιότητα ύπνου.