Φτιάξτε εύκολα και απλά σπιτική μάσκα για φυσική ομορφιά με αγνά υλικά, που βρίσκονται σε κάθε σπίτι. Επειδή τα χρόνια περνούν και οι πρώτες ρυτίδες έκφρασης κάνουν την εμφάνιση τους, μια πολύ καλή λύση είναι οι φυσικές μάσκες ομορφιάς, που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι, με αυτόν τον τρόπο θα έχετε τα μέγιστα οφέλη στην επιδερμίδα του προσώπου και ταυτόχρονα θα κάνετε εξοικονόμηση χρημάτων.

Η σπιτική μάσκα που θα φτιάξουμε σήμερα, είναι αρκετά παλιά, είναι από τις πρώτες συνταγές ομορφιάς που σας είχαμε δώσει και αποφασίσαμε να την ανανεώσουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε ακόμα μεγαλύτερα οφέλη για την ομορφιά του προσώπου μας.

Πως να φτιάξετε σπιτική μάσκα για φυσική ομορφιά και λάμψη

Πρόκειται για μια πολύ απλή και εύκολη συνταγή που θα σας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα μέσα σε λίγες μόνο ημέρες χρήσεις, αφού αποτελείται από 2 υλικά που θεωρούνται τα πιο ευεργετικά για την επιδερμίδα.

Υλικά:

  • 3 κουταλάκια του γλυκού χυμό ντομάτας
  • 1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού

Διαδικασία:

Σε ένα τρίφτη, τρίψτε τη ντομάτα και πάρτε 3 κουταλάκια από το χυμό της, προσθέστε τη σε ένα μπολ και στη συνέχεια προσθέστε 1 κουταλάκι από το χυμό ενός λεμονιού. Ανακατέψετε καλά και εφαρμόστε το μείγμα, φροντίζοντας να καλύψετε όλη την επιφάνεια του προσώπου. Αφήστε το να δράσει για μισή ώρα και αμέσως μετά ξεβγάλτε με χλιαρό νερό. Οι συνδυασμός των δύο αυτών συστατικών και οι ωφέλιμες ιδιότητες τους για το δέρμα, θα μας χαρίσουν περισσότερη ομορφιά, δίνοντας μας μια λαμπερή και απλή επιδερμίδα.

Φτιάξετε το μόνοι σας στο σπίτι, χρειάζεστε ελάχιστα μόνο λεπτά και είναι μια πολύ απλή και εύκολη διαδικασία. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι 1 ντομάτα, 1 λεμόνι και μισή ώρα ελεύθερου χρόνου για να λάμψη και πάλη η επιδερμίδα του προσώπου σας και να «ακτινοβολείτε» περισσότερη ομορφιά.