Όλες θέλουμε να έχουμε τα πιο όμορφα νύχια που θα δείχνουν πάντοτε υγιή και γερά, γιαυτό ξοδεύουμε πολύ χρόνο και αρκετά χρήματα για την περιποίηση των νυχιών μας, για να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα και ακόμα πιο όμορφα, σε καθημερινή βάση. Υπάρχουν πολλά βερνίκια στην αγορά που εγγυώνται να μας χαρίσουν γερά και όμορφα νύχια.

Εμείς όμως, είμαστε πεπεισμένοι ότι η φύση μας παρέχει τις καλύτερες θεραπείες και το ίδιο συμβαίνει και σε αυτή τη περίπτωση. Γιαυτό η ομάδα το votanonkipos.gr έψαξε βρήκε και σας παρουσιάζει 5 μάσκες με φυσικά, αγνά υλικά που θα σας χαρίσουν τα πιο όμορφα νύχια που είχατε ποτέ.

Όμορφα νύχια με αλάτι και ιώδιο

Ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας αλάτι και μερικές σταγόνες ιώδιο. Εφαρμόστε το μείγμα απευθείας στην επιφάνεια των νυχιών, αυτό θα τα βοηθήσει να δυναμώσουν και να γίνουν ακόμη πιο γερά.

5 μάσκες για γερά και όμορφα νύχια

Μάσκα με μέλι και λεμόνι

Αναμείξτε λίγο χυμό λεμονιού μαζί με μέλι και απλώστε το μείγμα απευθείας στην περιοχή των νυχιών, αφήστε το για 30 λεπτά να δράσει. Αυτή η εκπληκτική μάσκα νυχιών είναι ιδανική για εύθραυστα νύχια.

Μάσκα κόκκινου πιπεριού σε σκόνη

Ανακατέψτε ½ κουταλιά της σούπας πάπρικα με μερικές κουταλιές της σούπας νερό. Εφαρμόστε το μείγμα πριν πάτε για ύπνο και φορέστε από πάνω γάντια. Μη ξεβγάλετε το μείγμα, αλλά κρατήστε το όλη τη νύχτα. Αυτή η συνταγή θα τα τονώσει και τα βοηθήσει να μεγαλώσουν πιο γρήγορα.

Αλοιφή με κακάο και καρύδα

Ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας μέλι, μια κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας και μια κουταλιά της σούπας  βούτυρο κακάο. Απλώστε το μείγμα το βράδυ και αφήστε το μέχρι το επόμενο πρωί, αυτή η θεραπεία θα βοηθήσει ώστε τα νύχια σας να αποκτήσουν ένα πιο υγιές χρώμα.

Μάσκα με λεμόνι

Το λεμόνι είναι η καλύτερη επιλογή για να λευκάνετε τα κίτρινα νύχια. Πάρτε το χυμό από ένα λεμόνι και βάλτε το σε ένα μπολ, βυθίστε τις κορυφές των δαχτύλων μέσα σε αυτό και κρατήστε τα για τουλάχιστον 15 λεπτά. Μόλις τα βγάλετε θα διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι έχουν γίνει πιο λευκά και έχουν αποκτήσει λάμψη και ζωντάνια.