Κούρα ομορφιάς με ασπράδι αυγού που θα σας χαρίσει λεία και λαμπερή επιδερμίδα και θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την ακμή και τα σπυράκια. Μόλις δοκιμάσετε αυτή την εκπληκτική μάσκα ομορφιάς, σας εγγυόμαστε ότι θα αποτελεί βασικό μέρος της εβδομαδιαίας περιποίησης του προσώπου σας, αφού πρόκειται για μια αποτελεσματική σπιτική μάσκα προσώπου που καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα του προσώπου και μάλιστα τα σημάδια είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας θεραπεία.

Για να πάρετε τα μέγιστα δυνατό αποτελέσματα στον καθαρισμό του προσώπου ίσως χρειαστεί να πληρώσετε μια περιουσία σε ινστιτούτα αισθητικής ή απλά να χρησιμοποιήσετε ένα αυγό, εσείς αποφασίζετε.

Αυτή η σπιτική μάσκα προσώπου με ένα ασπράδι αυγού είναι ιδανική για όσους έχουν λιπαρό δέρμα. Είναι επίσης αποτελεσματική για τη θεραπεία από διευρυμένους πόρους και είναι η μάσκα που μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά σπυράκια.

Τι θα χρειαστείτε για την κούρα ομορφιάς

Υλικά:

  • 1 αυγό
  • Λεπτές χαρτοπετσέτες / χαρτομάντιλα ή χαρτί υγείας

Διαδικασία:

Πάρτε το αυγό και διαχωρίστε το ασπράδι από τον κρόκο, τοποθετήστε το ασπράδι σε ένα μπολ. Πλύνετε και καθαρίστε το πρόσωπο σας πολύ καλά, ανακατέψτε με ένα πιρούνι ή σύρμα μαγειρικής το ασπράδι του αυγού και με ένα πινέλο απλώστε σε όλη την επιφάνεια του προσώπου, στη συνέχεια εφαρμόστε τα χαρτομάντιλα και αφήστε τη μάσκα για 20 – 30 λεπτά μέχρι να στεγνώσει εντελώς. Μόλις σκληρύνει το χαρτί, αφαιρέστε το από το πρόσωπο. Το χαρτί θα απορροφήσει όλο το σμήγμα με τη βοήθεια του αυγού και θα καθαρίσει την επιδερμίδα.

Η κούρα ομορφιάς που φτιάξαμε είναι αποτελεσματική για:

  • Σημάδια ακμής
  • Ανοιχτούς πόρους
  • Ροδόχρου ακμή
  • Ρυτίδες έκφρασης

Τον κρόκο αυγού που περίσσεψε δεν τον πετάμε, ανακατέψτε με ένα πιρούνι και εφαρμόστε στο πρόσωπο σας για να θρέψει την επιδερμίδα, πλύνετε και καθαρίστε με μια βρεγμένη πετσέτα.

Εφαρμόζετε μια φορά την εβδομάδα και θα δείτε από την πρώτη κιόλας ημέρα άμεσα αποτελέσματα, για μια καθαρή επιδερμίδα και ακόμη περισσότερη ομορφιά.