Επειδή, δυστυχώς δεν έχει  ο καθένας την ευτυχία να έχει μακριές βλεφαρίδες με πλούσιο όγκο και επειδή όλες οι γυναίκες ονειρεύονται να έχουν τις τέλειες βλεφαρίδες και ξοδεύουν ένα σωρό λεφτά για να τις αποκτήσουν, αγοράζοντας προϊόντα που υπόσχονται να τις κάνουν μακριές και πλούσιες σε όγκο, ψάξαμε για εσάς και ανακαλύψαμε μερικούς φυσικούς τρόπους για να τις αποκτήσετε.

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι δε χρειάζεται να ξοδεύετε τόσα πολλά λεφτά για προϊόντα που περιέχουν χημικές ουσίες και αυτό γιατί μπορείτε πλέον να αποκτήσετε τις βλεφαρίδες που πάντα ονειρευόσασταν με φυσικές λύσεις  που αποτελούνται από αγνά υλικά.

Δείτε τις 5 φυσικές θεραπείες που ακολουθούν.

Πράσινο τσάι για μακριές βλεφαρίδες

μακριές-βλεφαρίδες-αποκτήστε-τις-με-1

Το πράσινο τσάι είναι εκπληκτικό για τον οργανισμό και την υγεία μας, είναι επίσης ένα καταπληκτικό προϊόν για να αποκτήσετε τέλειες μακριές βλεφαρίδες. Φτιάξτε ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι, βουτήξτε μέσα ένα κομμάτι βαμβάκι και απλώστε το πάνω τους με κλειστά μάτια. Το πράσινο τσάι βοηθά στην ανάπτυξη τις τρίχας και καθαρίζει το θύλακα.

Η Βαζελίνη μπορεί να τις ενισχύσει

Είναι μία από τις καλύτερες θεραπείες στο σπίτι για να αποκτήσετε μακριές βλεφαρίδες που επιθυμείτε εδώ και πολύ καιρό. Πάρτε ένα καθαρό βουρτσάκι για μάσκαρα και χρησιμοποιήστε το για να εφαρμόσετε την βαζελίνη, επαναλάβατε το βράδυ πριν πάτε για ύπνο. Ξεπλένετε τη βαζελίνη το πρωί που ξυπνάτε, επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία 3 φορές την εβδομάδα.

Ελαιόλαδο για θρέψη

Το ελαιόλαδο μπορεί να κάνει «θαύματα», θα τις ενδυναμώσει και θα βοηθήσει στην αύξηση τους. Βάλτε λίγο ελαιόλαδο σε ένα κομμάτι βαμβάκι και εφαρμόστε το άμεσα με κλειστά μάτια.

Φλούδες λεμονιού εμποτισμένες σε ελαιόλαδο ή καστορέλαιο

Βουτήξτε μερικές φλούδες λεμονιού σε ελαιόλαδο ή καστορέλαιο και αφήστε τις για 1 – 2 ημέρες. Μετά το πέρας των 2 ημερών, βουτήξτε λίγο βαμβάκι μέσα στο μείγμα και εφαρμόστε το όπως στις υπόλοιπες διαδικασία. Απλώστε το βράδυ πριν πέσετε για ύπνο και αφαιρέστε το επόμενο πρωί.

Φτιάχνουμε μόνοι μας σπιτικό ορό για μακριές βλεφαρίδες

Αυτός ο σπιτικός ορός θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε καταπληκτικές και μακριές βλεφαρίδες. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναμίξετε λίγο λάδι καρύδας με 1 σταγόνα φυσικό χυμό λεμονιού και 1 σταγόνα αιθέρια έλαια λεβάντας. Εφαρμόστε το μείγμα απευθείας στις βλεφαρίδες, για θρέψη και τόνωση που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη τους.

Αυτές ήταν πέντε φυσικές θεραπείες που ανακαλύψαμε για εσάς και είναι αρκετά αποτελεσματικές, δοκιμάστε τις μόνες σας και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα.

Έχετε άλλες φυσικές λύσεις να μας προτείνετε;

Περιμένουμε τις δικές φυσικές λύσεις που έχετε δει ότι έχουν εφαρμογή και καλά αποτελέσματα πάνω σας, αν έχετε να μας προτείνετε κάποιες, γράψτε μας στα σχόλια και μοιραστείτε τις μαζί μας.