Μπορεί να μην είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία, όμως αν θέλετε να φτιάξετε τα δικά σας πατάκια μπάνιου αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Έχετε παλιές πετσέτες μπάνιου που δε χρησιμοποιείτε πλέον;

Σε καμία περίπτωση δε πρέπει να τις πετάξετε!
Αφού σήμερα θα δούμε ένα πολύ καλό τρόπο για να φτιάξουμε πατάκια μπάνιου με τι παλιές πολύχρωμες πετσέτες που όλοι μας έχουμε ξεχάσει σε κάποια γωνία της ντουλάπας.
Στο βίντεο θα δείτε πως μπορείτε να ανακυκλώστε τις παλιές σας πετσέτες, μετατρέποντας τις σε πανέμορφα πατάκια μπάνιου, εσείς επιλέγετε τα χρώματα και το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

Εν συντομία τα πιο σημαντικά βήματα για να φτιάξετε μοναδικά πατάκια μπάνιου

– Διπλώστε τις πετσέτες στη μέση κόψτε τις σε λωρίδες πλάτους 2 εκατοστών. Θα χρειαστείτε περίπου 13 λωρίδες για ένα χαλάκι μεσαίου μεγέθους.

– Πάρτε τρεις λωρίδες διαφορετικών χρωμάτων και ράψτε τη μια άκρη τους, μαζί.

– Πλέξτε τις λωρίδες με τον ίδιο τρόπο που κάνετε πλεξούδες τα μαλλιά σας. Συνεχίστε μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό μέγεθος.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη διαδικασία στο βίντεο, για να κατανοήσετε πλήρως τον τρόπο να φτιάξετε αυτό το μοναδικό πατάκι, το οποίο εκτός από το υπέροχο αποτέλεσμα που θα έχει αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο ένα όμορφο μπάνιο, θα σας βοηθήσει να κάνετε οικονομία αφού δε χρειάζεται να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ για να το φτιάξετε. Γίνεται με υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι και το μόνο που χρειάζεστε είναι να εξοπλιστείτε με λίγη υπομονή και βασικές γνώσης ραπτικής.