Στο σημερινό μας δημοσίευμα θα σας παρουσιάσουμε μια φυσική λύση για να απαλλαγείτε από τα κακά βακτήρια στομάχου.

Τα βακτήρια στομάχου είναι μια πολύ κοινή ασθένεια στις μέρες μας, την έχει μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού όμως είναι αρκετά δύσκολο να θεραπευθεί και να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά βακτήρια. Αν και υπάρχουν πολλές φυσικές λύσεις, θεωρούμε ως καλύτερη θεραπεία για τα κακά βακτήρια στομάχου ένα μείγμα που αποτελείται από σύκα σε συνδυασμό με ελαιόλαδο.

Δείτε τι πρέπει να φάτε για να καταπολεμήσετε το φούσκωμα στο στομάχι.

Φυσική θεραπεία για να απαλλαγείτε από τα κακά βακτήρια στομάχου

Γεμίστε ένα βάζο με σύκα και ρίξτε μέσα ελαιόλαδο μέχρι το λάδι να το σκεπάσει πλήρως τα σύκα. Μπορείτε να κόψετε τα σύκα στη μέση ή ακόμα και στα τέσσερα αν επιθυμείτε. Η διαδικασία μας είναι σχεδόν έτοιμη, όμως χρειάζεται λίγη υπομονή ακόμα, αφού πρέπει να περιμένετε μερικές μέρες. Μόλις κλείσετε καλά το βάζο αφήστε το να κάτσει για 40 μέρες και μετά μπορείτε να ξεκινήστε την κατανάλωση τους.

βακτήρια-στομάχου-πως-να-απαλλαγείτε-1

Να τρώτε ένα σύκο από το βάζο κάθε πρωί με άδειο στομάχι και σε συνδυασμό με λίγο ελαιόλαδο. Πρέπει επίσης να προσαρμόσετε τη διατροφή σας κατά τις ημέρες που διαρκεί η θεραπεία αν θέλετε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αποφύγετε τις ξινές και λιπαρές τροφές όπως επίσης και τα αλλαντικά.

Να προτιμάτε τα σπιτικά φαγητά  που δεν είναι πολύ πικάντικα, επίσης πρέπει για μερικές μέρες να ξεχάσετε το ζεστό φαγητού αφού είναι προτιμότερο για όσο διαρκεί η θεραπεία να τρώτε τα γεύματα σας κρύα. Φυσικά πάντα να χρησιμοποιείτε ελαιόλαδο στα φαγητά και τις σαλάτες σας.

Η φυσική θεραπεία με σύκα και ελαιόλαδο σε συνδυασμό με σωστή διατροφή, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το πεπτικό σύστημα από τα κακά βακτήρια στομάχου.

Αυτός ο συνδυασμός σύκου και ελαιολάδου, βοηθά επίσης κατά της υπογονιμότητας, στις αιμορροΐδες, τη βρογχίτιδα και το άσθμα.

Διαβάστε τις 10 συμβουλές μας για τη βελτίωση της πεπτικής υγείας.