Ήρθε η ώρα να αλλάξτε τη διακόσμηση μπάνιου και να του προσδώσετε μια νότα ανανέωσης,  μια ευχάριστη και «δροσερή» όψη. Ακολουθούν μερικές έξυπνες και πρακτικές ιδέες για να καταφέρετε να φτιάξετε μόνοι σας τη διακόσμηση μπάνιου με DIY έργα που είναι εξαιρετικά εύκολα και απλά να το κάνετε και δε θα πάρει πολύ χρόνο, σίγουρα μετά από αυτό το μπάνιο σας θα δείχνει πιο όμορφο και χαριτωμένο.

Φτιάξτε πανέμορφη θήκη για τις οδοντόβουρτσες

διακόσμηση-μπάνιου-συμβουλές-ιδέες-1

Δημιουργήστε μια φανταχτερή θήκη για τις οδοντόβουρτσες σας.Πάρτε ένα παλιό ξύλινο ζωάκι που έχετε στο σπίτι. Με ένα τρυπάνι ανοίξτε μερικές τρύπες και στη συνέχεια περάστε του μια στρώση με λευκού χρώματος σπρέι. Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε ακόμα και γκλίτερ.

Βαζάκια για το μπάνιο

διακόσμηση-μπάνιου-συμβουλές-ιδέες-2

Μην πετάτε τα παλιά σας βαζάκια, επειδή μπορείτε να τα μετατρέψετε σε κάτι πανέμορφο. Επιλέξτε ένα πολύχρωμο μοτίβο ταπετσαρίας και κόψτε μερικές λωρίδες. Κολλήστε τις απευθείας πάνω στο βάζο. Αμέσως μετά ανοίξτε μια τρύπα στο καπάκι και περάστε κάποιο χρώμα της επιλογής σας, μόλις στεγνώσει βιδώστε ένα χαριτωμένο πόμολο από αυτά που συνήθως χρησιμοποιούμε για τα ντουλαπάκια της κουζίνας (θα τα βρείτε σε μαγαζιά με είδη κιγκαλερίας). Χρησιμοποιήστε το βάζο που μόλις φτιάξατε για να αποθηκεύετε μπατονέτες και είδη βαμβακιού.

Διακοσμήστε τον καθρέφτη

διακόσμηση-μπάνιου-συμβουλές-ιδέες-3

Κάντε μερικές ρίγες με κολλητική ταινία, στην ξύλινη επιφάνεια του καθρέφτη σας και περάστε το με ένα χρώμα τις επιλογής σας που να ταιριάζει με τη διακόσμηση του μπάνιου. Αφαιρέστε την ταινία πριν το χρώμα στεγνώσει εντελώς.

Διαμορφώστε το νεροχύτη και τα ράφια

διακόσμηση-μπάνιου-συμβουλές-ιδέες-4

Μπορείτε εύκολα και απλά να κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση του μπάνιου σας μετατρέποντας τον παλιό, λευκό νεροχύτη σας σε ένα μοντέρνο κομμάτι μπάνιου με μερικά κομμάτια ταπετσαρίας. Απλώστε κόλλα και περάστε την ταπετσαρία σας γύρω από το νεροχύτη, ολοκληρώστε τυλίγοντας γύρω από τις γωνίες. Χρησιμοποιήστε το ίδιο σχέδιο ταπετσαρίας στα ράφια του μπάνιου και αμέσως θα δείτε τη διαφορά αφού θα έχει αποκτήσει μια νέα εμφάνιση.

DIY πατάκι μπάνιου για τέλεια διακόσμηση

διακόσμηση-μπάνιου-συμβουλές-ιδέες-5

Τέλεια διακόσμηση μπάνιου δημιουργώντας ένα υπέροχο πατάκι από τις παλιές πετσέτες που έχετε στο σπίτι. Δείτε πως: DIY Πατάκια μπάνιου από τις παλιές σας πετσέτες.