Πολλές γυναίκες αγωνίζονται να απαλλαγούν από τις σακούλες κάτω από τα μάτια, οι οποίες προκαλούνται συνήθως λόγω κούρασης ή αϋπνίας και μας κάνουν να δείχνουμε μεγαλύτερες  και φυσικά πιο κουρασμένες, όπως αντιλαμβάνεστε καμία γυναίκα δε θα ήθελε κάτι τέτοιο, γιαυτό και σχεδόν όλες ψάχνουμε τρόπους για να απαλλαγούμε από τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

Στη συνέχεια θα δούμε μερικούς φυσικούς τρόπους που θα μας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση και φυσικά θα μας κάνουν να δείχνουμε πιο όμορφες και νεώτερες.

Κρέμες ομορφιάς για τις σακούλες κάτω από τα μάτια

Πριν βάλετε το μακιγιάζ, εφαρμόστε στο πρόσωπο μια ενυδατική κρέμα που έχει δείκτη SPF τουλάχιστον 15. Η ξηροδερμία μπορεί να κάνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια σας να φαίνονται ακόμα μεγαλύτερες. Διατηρήστε την κρέμα στο ψυγεία για να τη χρησιμοποιείτε κρύα, επειδή η χαμηλή θερμοκρασία της κρέμας θα βοηθήσει στη σύσφιξη της επιδερμίδας.

Αγγούρι για πρησμένα μάτια

να-κρύψετε-σακούλες-κάτω-από-τα-μάτια-1

Τα αγγούρια έχουν εκπληκτικές ιδιότητες για τα πρησμένα μάτια. Πάρτε 2 φέτες αγγουριού και τοποθετήστε τις στην περιοχή των ματιών. Κρατήστε τις για 15 λεπτά μέχρι να μειωθεί το πρήξιμο.

Κίτρινο Concealer

Πιθανών να έχετε παρατηρήσει ότι μαζί με το πρήξιμο δημιουργούνται και μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια. Για να τους καλύψετε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ανοιχτόχρωμο concealer και το κίτρινο, είναι ιδανικό χρώμα. Θα εξαφανίσει της σκούρες αποχρώσεις του δέρματος και θα φωτίσει την περιοχή των ματιών.

Σκιά ματιών

Η σκουρόχρωμες σκιές ματιών μπορούν επίσης να βοηθήσουν με τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Βάλτε μια στρώση στην κορυφή και το κάτω μέρος των ματιών και θα δείχνετε πιο όμορφες.

Φυσικό «λίφτινγκ» προσώπου

Πρόκειται για μια τεχνική που μπορεί να βοηθήσει στο πρόβλημα σας. Καθίστε αναπαυτικά σε μια πολυθρόνα και ξεκινήστε το «λίφτινγκ» προσώπου.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι τοποθετήστε τους δείκτες των χεριών σας, στις δύο πλευρές στην κορυφή της μύτης. Πιέστε ελαφριά την περιοχή για τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα. Η πίεση που ασκείται θα τονώσει τη ροή του αίματος στην περιοχή των ματιών και θα μειώσει το πρήξιμο.