Αν υποφέρετε από ρευματισμούς και πόνους στις αρθρώσεις, τότε αυτό το ισχυρό λάδι με αγνά,  100% φυσικά υλικά, μπορεί να αποδειχθεί η τέλεια θεραπεία για το πρόβλημα σας. Παρασκευάζεται μόνο από 2 υλικά και μπορεί να σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε από πόνους στις αρθρώσεις μόλις σε 7 ημέρες.

Για να το φτιάξετε, θα χρειαστείτε:

  • 2 φρέσκες καυτερές πιπεριές τσίλι
  • 2 κούπες αγνό παρθένο ελαιόλαδο

Διαδικασία:

Κόψτε τις πιπεριές σε μικρά κομμάτια και συνθλίψτε τις με ένα πιρούνι, το ιδανικό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε γουδί αν υπάρχει στο σπίτι. Βάλτε το ελαιόλαδο μαζί με την πολτοποιημένη πιπεριά τσίλι σε ένα γυάλινο βάζο, κλείστε καλά και τοποθετήστε το σε μέρος σκιερό για διάστημα τουλάχιστον επτά ημερών.

Οδηγίες για να το χρησιμοποιήσετε:

Μόλις έχει περάσει το χρονικό διάστημα της μίας εβδομάδας μπορείτε να απλώσετε μια μικρή ποσότητα στην περιοχή που έχετε το πρόβλημα, τυλίξτε αμέσως με ένα κομμάτι ύφασμα ή μια μικρή πετσέτα και αφήστε το λάδι να ενεργήσει για 15 λεπτά. Θα αισθανθείτε μια μικρή αίσθηση καψίματος, όμως κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό λόγω της καψαϊκίνης που περιέχεται στην καυτερή πιπεριά. Εφαρμόζετε από το συγκεκριμένο λάδι 2 φορές την ημέρα.

Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας για τους πόνους στις αρθρώσεις μπορεί να είναι και οι διατροφικές σας συνήθειες, γιαυτό πρέπει να ξεκινήσετε άμεσα την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών – κυρίως ανανά – λόγω του ότι έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Να είστε σίγουροι ότι σε επτά ημέρες θα δείτε σημαντικά οφέλη στην υγεία σας και θα διαπιστώσετε ότι ο πόνος υποχωρεί.