Όλοι γνωρίζουμε ότι η πρόσληψη της βιταμίνης C είναι απαραίτητη για την καλύτερη λειτουργία του οργανισμού και τη βελτίωση της υγείας μας, αυτό όμως που δε γνωρίζετε είναι ότι, μεγάλη ποσότητα αυτής της βιταμίνης όταν εισάγεται στον οργανισμό αποβάλλεται από αυτό μέσα σε μια ώρα. Το καλύτερο είναι να πάρετε με φυσικό τρόπο την απαραίτητη ποσότητα βιταμίνης C που χρειάζεται ο οργανισμός, όταν όμως δεν είστε σε θέση να το κάνετε αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συμπληρώματα που έχουν αργή δράση.

Ετοιμάστε κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου αυτό το εκπληκτικό smoothie που είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και απολαύστε γεύση και υγεία.

Φτιάξτε smoothie με πλούσια περιεκτικότητα βιταμίνης C

Θα χρειαστείτε:

  • Μισό ανανά φρέσκο
  • Μια χούφτα φρέσκους ή κατεψυγμένους καρπούς αρωνίας
  • 500 γραμμάρια φρέσκα μήλα
  • 500 γραμμάρια πορτοκάλια

Διαδικασία:

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή και εύκολη και είναι η ίδια με όλους τους φρέσκους χυμούς και τα smoothie. Βάλτε στο μπλέντερ ή στον αποχυμωτή (αν έχετε) τον ανανά, την αρωνία και τα φρέσκα μήλα και Χτυπήστε τα καλά για να πάρετε όλο το χυμό τους, στη σθνέχεια σουρώστε τα ώστε να διαχωριστεί η σάρκα των φρούτων από τους χυμούς, θα χρειαστούμε μόνο το χυμό τους, οπότε τη σάρκα των φρούτων που περίσσεψε μπορείτε να τη βάλετε σε μια άκρη να τα φάτε αργότερα φτιάχνοντας μια υπέροχη φρουτοσαλάτα. Στύψτε τα πορτοκάλια στον στιφτή και ανακατέψετε το χυμό από τα πορτοκάλια μαζί με των υπόλοιπων φρούτων. Το smoothie με την πλούσια περιεκτικότητα σε βιταμίνη C είναι έτοιμο, πιείτε το καθ όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου.
Στην υγειά σας!