Σήμερα αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα θέμα λίγο διαφορετικό από αυτά που σας έχουμε συνηθίσει, το ίδιο όμως ενδιαφέρων! Συλλέξαμε για εσάς τα καλύτερα βίντεο με εύκολες τεχνικές για να βοηθήσουν και τους πλέον αρχάριους να φτιάξουν τη δική τους μπύρα ή πιπεριές σε κονσέρβα. Αν και υπάρχει πληθώρα προϊόντων στην αγορά όπου μπορείτε να βρείτε τα πάντα, χωρίς καθόλου κόπου. Παρόλα αυτά η αυτάρκεια είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα αν θέλουμε να γνωρίζουμε τι τρώμε και να έχουμε τα δικά μας αγνά προϊόντα.

Φτιάξτε τη δική σας ..Μπύρα

Όλοι είμαστε λάτρεις της μπύρας και απολαμβάνουμε να πίνουμε παγωμένη παρακολουθώντας την αγαπημένη μας ομάδα ή όταν είμαστε παρέα με καλούς φίλους. Τι θα λέγατε να τους καταπλήξετε όλους την επόμενη φορά που θα μαζευτείτε, φτιάχνοντας τη δική σας μπύρα;

Αν σας αρέσει η ιδέα τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα παλιό αλλά αρκετά καλό και κατατοπιστικό βίντεο που βρήκαμε στο διαδίκτυο. Εξηγεί βήμα – βήμα, πως μπορούμε να φτιάξουμε μπύρα μόνοι μας στο σπίτι και μάλιστα με πολύ καλά αποτελέσματα. Όσοι θέλετε να φτιάξετε ως χόμπι τη δική σας μπύρα με αγνά υλικά, σίγουρα η διαδικασία που περιγράφεται στο βίντεο θα σας κατατοπίσει και θα σας λύσει κάθε απορία.
Δείτε το Βίντεο! Φτιάξτε τη δική σας μπύρα και… πιείτε στην υγειά σας!!!

Φτιάξτε εύκολα κονσέρβα με πιπεριές (βίντεο)

Ο πιπεριές σε κονσέρβα είναι οι αγαπημένες μας! Ειδικά όταν πρόκειται για πιπεριές Φλωρίνης. Δυστυχώς όταν φτιάχνονται σε μαζική παραγωγή χάνουν αρκετά από τη γεύση τους και δε συγκρίνονται με τις χειροποίητες συνταγές. Προστίθενται επίσης συντηρητικά, που δεν είναι η καλύτερη επιλογή για την υγεία μας. Εκτός από αυτάρκεια λοιπόν, θα καταφέρετε να φτιάξετε τις δικές σας πιπεριές σε κονσέρβα με γνήσια, αγνά υλικά, απαλλαγμένα από χημικά.

Αν αγαπάτε τις πιπεριές και ειδικά όταν είναι σε κονσέρβα. Σίγουρα πρέπει να παρακολουθήσετε το βίντεο που ακολουθεί και την εύκολη διαδικασία παρασκευής. Θα μπορέσετε να φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι κονσέρβες πιπεριάς.

Μην το σκέφτεστε! Επιχειρήστε το και θα έχετε δικά σας σπιτικά προϊόντα. Η διαδικασία είναι απλή, η συνταγή εύκολη, εσείς βάλτε το μεράκι.