Τα προϊόντα ομορφιάς, αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο την «όμορφη πλευρά» του εαυτού μας. Έχουμε δει αρκετά προϊόντα που βοηθούν αποτελεσματικά στην περιποίηση της επιδερμίδας και αναδεικνύουν την εξωτερική μας εικόνα. Η μάσκα ομορφιάς που ακολουθεί, θα μας βοηθήσει να πετύχουμε σωστή απολέπιση προσώπου. Το καλύτερο είναι πως μπορούμε να την παρασκευάσουμε μόνες μας, με υλικά που έχουμε ήδη στο σπίτι, όπως το μέλι και ο καφές.

Κάθε γυναίκα ονειρεύεται την τέλεια επιδερμίδα, τόσο λαμπερή και τόσο απαλή, που θα τραβάει την προσοχή όλων. Υπάρχουν πολλά προϊόντα που υπόσχονται να μας προσφέρουν την ομορφιά που ονειρευόμαστε, όπως λοσιόν ενυδάτωσης, αντιρυτιδικές κρέμες κλπ. Αν και στα ράφια των σούπερ μάρκετ υπάρχουν κρέμες προσώπου για όλα τα γούστα, που απευθύνονται κυρίως στις γυναίκες. Τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την εμφάνιση τους αρκετά προϊόντα για άνδρες. Ίσως οι τελευταίοι δε χρειάζονται αυτές τις κρέμες, διότι δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη και μάλλον έχουν μπει περισσότερο για εμπορικούς σκοπούς.

Μπορείτε να αγοράσετε κρέμα για απολέπιση προσώπου και να ξοδέψετε πολλά χρήματα ή να την αποκτήσετε εντελώς δωρεάν, «ξοδεύοντας» λίγο από τον χρόνο σας για να φτιάξετε μόνες σας κρέμα ομορφιάς για απολέπιση προσώπου, με 100% φυσικά υλικά και χωρίς προσθήκη χημικών ουσιών.

Κρέμα για απολέπιση προσώπου

Για απαλή, λαμπερή και ανανεωμένη επιδερμίδα.

Θα χρειαστείτε:

  • 2 – 3 κ.σ. αλεσμένο καφέ
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Νερό

Διαδικασία:

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί. Προσοχή η ποσότητα του νερού πρέπει να τόση, ώστε ως αποτέλεσμα να πάρουμε παχύρρευστη υφή. Συνήθως η κανονική δοσολογία του νερού, φτάνει ίσα – ίσα για να σκεπάσει όλα τα υλικά, χωρίς να προεξέχει. Αυτό εξαρτάται από το είδος του καφέ που χρησιμοποιούμε.

Για να κάνουμε σωστή απολέπιση στο πρόσωπο, κρέμα ομορφιάς δεν πρέπει να είναι ρευστή. Φυσικά, μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε και σε άλλα μέρη του σώματος για να έχουμε σημαντικά αποτελέσματα.

Οδηγίες:

Απλώστε στην επιφάνεια που επιθυμείτε, με κυκλικές κινήσεις και κάνοντας απαλό μασάζ. Αφήστε την κρέμα απολέπισης να δράσει για μερικά λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Για να έχετε μέγιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε την μετά το ντους με ζεστό νερό. Διότι οι υδρατμοί θα συμβάλλουν να ανοίξουν οι πόροι του δέρματος.

Ίσως εμφανιστούν ελαφριές κοκκινίλες στην επιδερμίδα, όμως μην ανησυχείτε, θα κρατήσει λίγο και συμβαίνει με το συγκεκριμένο προϊόν. Μετά από αυτό, το δέρμα θα γίνει λείο και απαλό.