Έχετε αναρωτηθεί ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ξεβάψετε τα νύχια σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα; Αν ναι, τότε η απάντηση στην απορία σας, βρίσκεται εδώ. Πρόκειται για μια διαφορετική και πρωτότυπη διαδικασία, που θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε το βερνίκι νυχιών, σε ελάχιστα λεπτά.

Πάρτε ένα μικρό γυάλινο βάζο και ένα σφουγγάρι πιάτων, κόψτε το σφουγγάρι στο μέγεθος του βάζου ώστε να μη προεξέχει, τυλίξτε και βάλτε το μέσα.

Το «ξεβαφτικό» των νυχιών είναι σχεδόν έτοιμο. Απομένει να προσθέσετε ασετόν και να ανακινήστε καλά. Αυτό ήταν, είστε πλέον έτοιμοι!

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να ξεβάψετε τα νύχια εύκολα και απλά, σε λίγα μόνο λεπτά.

 

Εναλλακτικά μπορείτε να πάρετε ένα χοντρό σφουγγάρι να το κόψετε στο κατάλληλο μέγεθος για να χωράει σε γυάλινο βαζάκι (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία), στη συνέχεια ανοίξτε μια τρύπα χρησιμοποιώντας το ψαλίδι και φροντίστε να είναι τέτοια που να χωράει το δάχτυλο σας μέσα, γεμίστε με ασετόν και είστε έτοιμες!

Σε λίγα δευτερόλεπτα, τα νύχια θα ξανά γίνουν όπως πριν.

Ξεβάψτε τα νύχια με εύκολο και πρωτότυπο τρόπο

Ένας ακόμη πρωτότυπος τρόπος να ξεβάψετε τα νύχια

Αν θέλετε να ξεβάψτε τα νύχια σε 5 λεπτά, γρήγορα, εύκολα και απλά. Τότε η τεχνική που ακολουθεί είναι ιδανική για εσάς. Μπορείτε να αφαιρέσετε και το πιο απαιτητικό βερνίκι νυχιών (ακόμα και τα πιο σκούρα) σε λίγα λεπτά, αρκεί να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.

Θα χρειαστείτε:

  • Ασετόν
  • Βαμβάκι

Διαδικασία:

Κόψτε σε λωρίδες το βαμβάκι και ρίξτε πάνω του ασετόν. Τοποθετήστε τις λωρίδες σε κάθε νύχι και αφήστε για 2 λεπτά τουλάχιστον, ώστε το ασετόν να εμποτίσει το βερνίκι. Αφαιρέστε το βαμβάκι με αργή κίνηση και θα διαπιστώσετε ότι μαζί με αυτό βγαίνει και το βερνίκι. Μετά από μερικές χρήσεις και εξάσκηση θα έχετε τελειοποιήσει τη διαδικασία, θα έχετε τέλεια αποτελέσματα και θα μπορείτε να αφαιρείτε όλο το βερνίκι από την πρώτη προσπάθεια.

ξεβαφτικό-νυχιών ξεβαφτικό-νυχιών ξεβαφτικό-νυχιών ξεβαφτικό-νυχιών