Ο μέσος άνθρωπος, καταναλώνει κατά την διάρκεια της ζωή του 100 τόνους τροφίμων και 40.000 λίτρα υγρών. Μπορεί οι αριθμοί να φαντάζουν εξωπραγματικοί, όμως, είναι πέρα για πέρα αληθινοί. Το γεγονός, πως το πεπτικό και εντερικό σύστημα δεν είναι καθαρό, λόγω της διατροφής που ακολουθούμε, είναι η «σκληρή» πραγματικότητα. Αυτός είναι ο λόγος που κάποιοι πάσχουν από δυσκοιλιότητα, παχυσαρκία, διαβήτη, ασθένειες των νεφρών και διάφορες άλλες παθήσεις.

Για να πετύχουμε τον καθαρισμό του παχέος εντέρου, υπάρχουν αρκετοί τρόποι, όμως μπορεί να είναι αρκετά δυσάρεστοι. Υπάρχουν όμως και φυσικές μέθοδοι, που με συγκεκριμένες τροφές, θα μπορέσουμε να έχουμε σημαντικά αποτελέσματα στον καθαρισμό του εντέρου και την αποτοξίνωση του οργανισμού.

Ας δούμε, πως μπορούμε με μια εύκολη διαδικασία, να φτιάξουμε ρόφημα αποτοξίνωσης και καθαρισμού του εντέρου.

Το κεφίρ δίνει τη λύση

Η κατανάλωση 2 – 3 κ.σ. κεφίρ, σε περίοδο μόλις τριών εβδομάδων, μπορεί να καθαρίσει αποτελεσματικά το πεπτικό και εντερικό σύστημα. Βοηθά επίσης να απαλλαγούμε από τα βλαβερά βακτήρια, συμβάλλοντας στην καύση του λίπους και τη ρύθμιση του μεταβολισμού. Μπορεί ακόμη να απορροφήσει και να αποβάλει τις τοξίνες που υπάρχουν στον οργανισμό και να μειώσει τα επίπεδα χοληστερίνης.

Αυτή η θαυματουργή τροφή, θα βοηθήσει όσους πάσχουν από γαστρίτιδα και ασθένειες του ουροποιητικού. Επίσης έχει θετική επίδραση στο έλκος στομάχου και φυσικά είναι αρκετά αποτελεσματική κατά της παχυσαρκίας.

Αντί για πρωινό

Δοκιμάστε τη συνταγή τριών εβδομάδων και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα:

Εβδομάδα 1η: Αναμείξτε μια κ.σ. λιναρόσπορο σε σκόνη, με 100ml κεφίρ.

Εβδομάδα 2η: Αναμείξτε 2 κ.σ. λιναρόσπορο σε σκόνη, με 100ml κεφίρ.

Εβδομάδα 3η: Αναμείξτε 150ml κεφίρ με 3 κ.σ. λιναρόσπορο σε σκόνη.

Ετοιμάστε ένα φρέσκο μείγμα κάθε πρωί, με τις κατάλληλες αναλογίες για κάθε εβδομάδα και πίνετε αντί του πρωινού. Να θυμάστε, πως πρέπει να καταναλώσετε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα.

Η μέθοδος καθαρισμού του εντέρου, που είδαμε σήμερα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά το χρόνο και να την ακολουθήστε πιστά για 21 ημέρες. Να είστε σίγουροι πως μετά από τρεις εβδομάδες, τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά και σίγουρα θα χαρείτε την απώλεια κιλών και τον καθαρισμό του εντέρου.